Oldalmenü
Diavetítő
Szavazás
3+3=?
4
6
11
34
13,8

 

            A KB.G története

A kezdetek....

A zenekar 2005 őszén alakult Ponty Feri(gitár) Szabados Ádám(ének) Czifrik Mihály(gitár) Velő Dániel(dob) által.Zenei felszerelések,próbaterem és zenei tudás hiányában nem nagyon került sor ekkor még rendesnek nevezhető zenélésre. De a kezdeti nehézségek ellenére kitartottunk és csak zenéltünk és zenéltünk...így fejlőttünk lassan de biztosan. Ádámnak hamarosan el kellet hagynia a zenekart  a felszerelés hiánya miatt.

Az első Ep től a mai napig...

2007 elején már volt normális zenei felszerelésünk.Januárban a Velőékhez mentünk próbálni,ahol már számnak nevezhető alkotásaink születtek.Júniusban már Misiéknél volt a próbahely. A 2007 július 20.-án a került sor az első koncertre  23.-án Pestre menünkt stúdióba hogy elkészítsük 1 kislemezünket . Ezek után került Udvardi csabi a zenekarba. Az egész nyár a koncertezés és a munka jegyében telt. Még ebben az évben írtak egy rövid cikket a Metal hammer nevű újságban.

2008 ban sikerült több nagyobb zenekar előtt játtszani ( Pokolgép,Prosectúra,Auróra) .2008 közepén elkészítettük az első nagylemezünket. Amely 7 új számot tartalmaz és az elöző kislemezünk újrakevert változatát.2008 szeptemberében peddig sajnos meg kellett válnunk a dobos Danitól. A hejére Udvardi Gábor került. Azóta változatlan a felállás.

2009 - es évben bontakozott ki igazán dani kirakásából következő viszály zenekaron bellül és kívül is egyaránt. D ezt is túléltük és azóta is rendszeresen koncertezünk. Másodszorra is felléptünk Aorán azzal a különbséggel hogy most mi szerveztük az egész nulladik napot. Tartottunk egy remek évzáró bulit közösen az aurórával ami nagyon fergetegesre sikerült. És még ezeken kívűl sok helyen megfordultunk.

2010  Az egész év az új lemez elkészítése körül forgott...de meg is lett az eredménye, a jót és szépet című új nagylemezünk, amely tíz új számot tartalmaz. Ez az új lemez nagyban különbözik az eddigi lemezeinktől. Mivel eltelt már néhány év akezdetek óta és az idő múlásával magunkmögött hagytuk a 4 akkordos stílust. Sokkal komolyabb és és éretteb a zene és a hangvétel is. 

2011 Az év közepéig még tartottunk egy két koncertet és elkészítettünk a jót és sészep című számunkra egy klippet de a zenakaron belüli és a zenekarhoz valo hozzáállás egyre jobben romlott . Ez a dobosunk Gábor zenakarunkban való közreműködésének végét jelentette. A elkövetkező hónapokban hárman vittük tovább a zenekart.

2012 Kisbb zenekari szünet után az ujjáalakuló zenekarhoz csatlakozott Farkas Márk akivel úgylátszik végre rátaláltunk egy igazán jó zenészre .