Oldalmenü
Diavetítő
Szavazás
3+3=?
4
6
11
34
13,8

 

Forás : MetalHammer

 

-------------------------------------------------------------

 

Koncertvélemény

Aztán 9 óra tájékában a KBG már tényleg színpadra lépett, már tényleg közönség előtt. Egy kicsit idősebb bácsika, eléggé ?nem szomjas? állapotban csinálta a hangulatot a színpad előtt, a színpadon meg a 4 fiú zúzott egy nagyot. Nem hallottam még sosem őket, csak hallottam róluk, de teljesen pozitív volt a teljesítményük. A Szentiván című számból rájöttem, hogy minden bizonnyal győrszentivániak. Aztán hallhattuk még a Nem kell, a Mi legyek?, a Szabadság és a Gyere velem című számokat is. Nekem a Mi legyek? lett a kedvencem. Ha valaki kedvet kapott a KBG-hez nézzen be ide

                -------------------------------------------------------------------

forrás : viharock .hu

 

A győri Kibiztosított Gránát (KB.G) jelenleg is a következő lemezén dolgozik. A banda egyre mélyebbre hatol a lehangolt, zúzosabb műfajokba, de azért megmaradtak a régi gyökerek is.

Eddigi lemezeiken inkább a pörgősebb punkos dallamok adták meg a zenekar stílusát, persze idővel és sok gyakorlással tovább fejlődtek.
A zenekar a lemez mellett egy jobban kidolgozott videó-klippen is gondolkodik, az új anyag egyik dalához. A kb. 11 számot tartalmazó CD tavaszra vagy nyárra várható.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

 

       

 

                                   

 

                                                  

                                           

 

 

 

 

 

 

forrás : viharock .hu